Tatil Sepeti  

tatil yok

0 € Kargolama
0 € Toplam

Rezerve Et

Advertising

Kayıt Ol Kazan

Başvuru formu

 

İş veren olarak Suudi Arabistan vize başvurusu

Tam doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu
Şirketin antetli kağıdına imza yetkişisi tarafından kaşeli ve imzalı olarak, Suudi Arabistan Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe.TİCARET ODASINDAN ONAYLI OLACAKTIR
Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
Vergi Levhasının Fotokopisi
İmza Sirküleri Fotokopisi
Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi orjinali
Otel Ve Uçak Rezervasyonları
Ticari seyahatleriniz için Suudi Arabistan' daki firmadan davetiye, şirketinizin bilgileri ve seyahat edecek kişinin bilgileri davetiyede belirtilmelidir. ( Dış Ticaret Bakanlığından onaylı orijinal )
Davet eden firmanın Şehadet namesi ( Faaliyet belgesi )
2 adet resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
Diploma fotokopisi( En son mezun olunan okuldan )

Bordrolu Çalışan olarak Suudi Arabistan vize başvurusu

Tam doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu
Şirketin antetli kağıdına imza yetkilisi tarafından kaşeli ve imzalı olarak, Suudi Arabistan konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe. TİCARET ODASINDAN ONAYLI OLACAKTIR
Şirketin imza sirküleri
Vergi levhasının fotokopisi
Yeni tarihli faaliyet belgesi orjinali
Ticari sicil gazetesi fotokopisi
Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
Ssk hizmet dökümü
Son üç aylık bordro fotokopisi
Otel ve uçak rezervasyonları (Fuar ziyaretlerinde gerekmektedir.)
Ticari seyahatleriniz için Suudi Arabistan' daki firmadan davetiye, şirketinizin ve seyahat edecek kişinin bilgileri davetiyede belirtilmelidir. ( Dış Ticaret Bakanlığından onaylı orijinal )

Davet eden firmanın Şehadet namesi ( Faaliyet belgesi )
2 adet resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
Diploma fotokopisi( En son mezun olunan okuldan )

 

 


Tatil Sepeti  

tatil yok

0 € Kargolama
0 € Toplam

Rezerve Et

Advertising

Kayıt Ol Kazan